+45 70 25 42 00 info@uniqueejendom.dk

Ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering

Unique Ejendom A/S har i mere end 25 år, professionelt rådgivet og udført ejendomsinvestering i gode solide erhvervsejendomme. Ejendomsinvestering gennem Unique er en særdeles sikker investeringsform. Vi sikrer ejendomsinvesteringen gennem forsigtig og grundig udvælgelse af de ejendomme vi investerer midler i. Kontakt os i dag, og få mere information om vores aktuelle ejendomsinvesteringsprojekter.
25 år med tryg og gennemtænkt ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering er kun en sikker investeringsform, hvis det foregår efter gennemtænkte og efterprøvede modeller. Unique har gennem de sidste 25 år formidlet ejendomsinvestering i erhvervsejendomme efter samme koncept. Det er efterhånden blevet til mere end en halv milliard kroners ejendomsinvestering, både for højtlønnede og formuende, der har haft ejendomme på ønskelisten over investeringsobjekter, hver med sin særlige begrundelse.
Vores udvælgelse af værdige ejendomsinvesteringer

Ejendomsinvestering bør generelt høre til kategorien sikre dispositioner. Særligt når ejendommen er velbeliggende eller langtidsudlejet, er risikoen meget lille. Derfor lever alle Unique ejendomsinvesteringsprojekter fuldt op til denne sikkerhed. Vi ønsker ganske simpelt ikke, at foretage og tilbyde ejendomsinvesteringer i risikofyldte projekter, og bruger derfor mange ressourcer på udvælgelse af de projekter vi anbefaler.
Ejendomsinvestering i sikre hænder hos Unique

Ved ejendomsinvestering og opsparing gennem Unique Ejendom A/S, sikres en meget høj professionel rådgivning og der ydes altid en personlig gennemgang af det aktuelle projekt, herunder hvilke muligheder der tilbyder sig. Ved planlægning af ejendomsinvestering og investeringer generelt, er høj sikkerhed og stabil formuetilvækst ufravigelige krav der prioriteres, frem for en stor risiko- og gevinstmulighed på kort sigt.
Få mere information om sikker ejendomsinvestering med Unique

Uanset om ejendomsinvesteringsprojektet har rod i danske eller spanske ejendomme, tilbyder Unique grundig og professionel gennemgang af vores aktuelle udvalg. Kontakt os på telefon +45 70 25 42 00, eller send en e-mail på info@uniqueejendom.dk, så er vi parate til at aftale en personlig gennemgang og vejledning.

Få en mere sikker ejendomsinvestering med Unique.

Tilbage til Om Unique