+45 70 25 42 00 info@uniqueejendom.dk

Om Unique Ejendom A/S

Hellere lidt mindre afkast til fordel for højere sikkerhed!

Tryghed først!

Vores faste koncept bygger på sikkerhed og tryghed i investeringen, frem for hurtige risikofyldte gevinster.
Stabilitet kommer altid i første række.

25 år med succes

Med vores gennemtænkte modeller og principper, har vi bevist vores koncepts værdi gennem 25 år med både opsving og finanskrise. Vi kender markedet.

Udvalgt med erfaring

Vi ønsker ganske simpelt ikke, at foretage og tilbyde ejendoms-investeringer i risikofyldte projekter, og bruger derfor mange ressourcer på udvælgelse af de projekter vi anbefaler.

Personlig rådgivning

Unique Ejendom A/S er synonymt med en høj standard af professionel rådgivning, samt en personlig og fortrolig gennemgang af det aktuelle projekt.

Om Unique Ejendom A/S

Med mere end 25 års erfaring med investeringsejendomme i Danmark, er De og Deres investering i sikre hænder. Unique Ejendom A/S tilbyder udelukkende solide kvalitets investeringsejendomme i Danmark.

Alle vore investeringsejendomme i Danmark udvælges efter gode solide principper, hvor sikkerhed og tryghed for investeringen kommer i første række.

Ved en investering og opsparing gennem Unique Ejendom A/S er De sikret professionel rådgivning og en helt personlig og fortrolig gennemgang af det aktuelle projekt.

.

Investering i danske ejendomme
Mød markedets bedste rådgivning inden for investering i danske ejendomme. Hos Unique Ejendom A/S lægger vi mange ressourcer i at skabe stabil og sikker investering i danske ejendomme.
25 års erfaring med investering i danske ejendomme, kommer vore kunder til gode hverdag. Vi ved hvilken investering i danske ejendomme der er sikker og fornuftig.

 

Tryg og sikker investering i danske ejendomme
Investering i danske ejendomme med Unique Ejendom A/S, er investering i solide kvalitetsejendomme,
udvalgt efter gode solide principper, hvor sikkerhed og tryghed for investeringen altid kommer i første række.

Vi tror på sikkerhed og tryghed i investeringen, frem for hurtige risikofyldte gevinster, der kan resultere i store tab.

 

Investering i danske ejendomme efter særligt kræsne principper
Unique Ejendom vælger udelukkende, at tilbyde investering i danske ejendomme hvor der kan opnås optimal sikkerhed og maksimal tryghed. Vores gennemtænkte modeller og principper, har bevist sit værd gennem opsving og finanskriser. Vi har nu formidlet investering i danske ejendomme i mere end 25 år, hver gang efter det samme koncept.

Med investering i danske ejendomme for en samlet værdi på over en halv milliard kroner, har vi skabt værdi til både højtlønnede og formuende, der har haft et ønske om at investere i sikre ejendomme.

 

Investering i danske ejendomme med høj sikkerhed og stabil værdiforøgelse
Unique Ejendom A/S er synonymt med en meget høj professionel rådgivning, samt en personlig og fortrolig gennemgang af det aktuelle projekt, herunder hvilke muligheder der åbner sig for den enkelte investor.

Ved fælles planlægning af investering i danske ejendomme, er høj sikkerhed og stabil formuetilvækst ufravigelige krav, som Unique Ejendom prioriterer frem for en stor risiko- og gevinstmulighed på kort sigt.

 

Hør mere om investering i danske ejendomme med Unique Ejendom
Når investering i danske ejendomme står på ønskelisten, tilbyder Unique Ejendom grundig og professionel gennemgang af vores aktuelle udvalg. Kontakt os på telefon +45 70 25 42 00, eller send en e-mail på info@uniqueejendom.dk, så er vi parate til at aftale en fortrolig og grundig vejledning.

Hør mere om sikker investering i danske ejendomme gennem Unique Ejendom.


Vort motto:

Hellere lidt mindre afkast til fordel for højere sikkerhed!

Flemming Thomsen

Direktør, Unique Ejendom A/S

Danske erhvervsejendomme

Få et overblik over de bedste danske erhvervsejendomme, der tilbyder en sikker investering. Læs Mere

Ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering gennem Unique er en særdeles sikker investeringsform. Læs Mere

 

Investeringsejendomme i Danmark

Vi udvælger de bedste investeringsejendomme i Danmark, med perfekt beliggenhed og gerne med sikre lange lejeaftaler tilknyttet. Læs Mere